Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

CSALÁDI NAPTÁR 2019

2018. december 31.

Kedves Barátaink!

Nagy örömünkre sokan keresik már a Családi naptárunkat, amit hagyományainkhoz híven idén hatodik alkalommal jelentetünk meg az őszi Bazárunkra. A hónapok illusztrációi idén is tanítóink mesébe illő táblarajzainak felhasználásával születtek, helyenként kiegészítve régi diákjaink által, illetve a Waldorf Ház Nyári Akadémiáján készített néhány alkotással.

Köszönjük a míves alkotásokat tanárainknak: Freigang Krisztiánnak, Györgypál Ildikónak, Kovács Klaudiának, Kőhalmi Luca Virágnak, Kőhalmi Ákosnak, Mincsik Istvánnak, Mirus Katrinnak, Tóth Piroskának, Ruszkay Andreának; régi diákjainknak: Szabó Dórának, Fóris Dorinának és Molnár Veronikának; a Nyári Akadémia résztvevői közül pedig Antal Borinak, Román Évának, Somorjai Eszternek és Zsila Ildikónak!

A táblarajzokról készített remek fotókat Skoda Mercédesznek, a művészi grafikai kivitelezést pedig Kecskés Zoltánnak köszönhetjük.

Megvásárolható Gödöllőn

  • a Waldorf iskola gazdasági irodájában Mincsik Krisztinánál
    (tel.: 20/5000-889, email: mincsik.krisztina@gmail.com),
  • a Fészek üzletházban a Csudadió boltban és az Ötletkuckóban (a Városi Piac mellett),
  • a Gulyásbombázóban a Petőfi téren,

Budapesten pedig a Waldorf Házban (1075 Budapest, Asbóth u. 17.) Gaál Judittal való előzetes egyeztetés alapján (tel.: +36 30 425 9431, email: gaal.judit@waldorf.hu)

Az egyszerűbb ügyintézés kedvéért idén is megrendelhető online ide kattintva.

Fogadjátok szeretettel, használjátok örömmel!