Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

CSALÁDI NAPTÁR 2018

2017. december 31.

Kedves Barátaink!

Nagy örömünkre sokan keresik már a Családi naptárunkat, amit hagyományainkhoz híven idén hatodik alkalommal jelentettünk meg az Adventi Bazárunkra. A hónapok illusztrációjaként most is tanáraink a mesébe illő táblarajzait választottuk, melyeknek sorát ez alkalommal kibővítettük a Waldorf Ház által szervezett Nyári Akadémián készült néhány művel is.

Köszönjük a míves alkotásokat tanárainknak: Freigang Krisztiánnak, Kovács Klaudiának, Kőhalmi Ákosnak, Mincsik Istvánnak, Tóth Piroskának, Richter Beatricenek, Ruszkay Andreának, a Nyári Akadémia résztvevői közül pedig Győre Virágnak, Kapu Bernadettnek, Somogyiné Szalai Zsuzsannának és Vanek Angelikának!

A táblarajzokról készített remek fotókat Skoda Mercédesznek, a művészi grafikai kivitelezést pedig Kecskés Zoltánnak köszönhetjük.

Fogadjátok szeretettel, használjátok örömmel!

Megvásárolható személyesen:

  • iskolánkban Mincsik Krisztina munkatársunknál (tel.: 20 5000 889, email: mincsik.krisztina@gmail.com)
  • Gödöllőn a Fészek üzletházban a Városi Piac mellett (2100 Gödöllő, Szabadság u. 5.)
  • Budapesten pedig a Waldorf Házban (1075 Budapest, Asbóth u. 17.) Gaál Juditottal való előzetes egyeztetés után, tel.: 30 425 9431

Továbbá megrendelhető az alábbi megrendelő lap kitöltésével:

Naptár megrendelő lap