Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

CIVIL UTCA 2020

2020. szeptember 12.

Több mint egy évtizedes hagyományra nyúlik vissza a Civil Utca, amit a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület – valamint ennek előd szervezetei – ösztönöztek és szerveztek éveken át a Belvárosi Napok keretében. Idén a járványhelyzet miatt más a helyzet, most Gödöllő Város Önkormányzata segíti a megrendezést és biztosít helyet a város legimpozánsabb helyén, a Főtéren a civilek legrangosabb eseményének. A nagyfokú érdeklődés idén sem hagyott alább, 23 szervezet készül lelkesen és mutatkozik itt be különböző tevékenységekkel, hogy megismertesse értékhordozó tevékenységét a város polgáraival és kapcsolódási lehetőséget nyújtson az érdeklődőknek.

Ez alkalommal újra bemutatkozik ezen az eseményen egyesületünk, a Weöres Sándor Oktatási Kulturális és Szabadidős egyesület is diákjaink munkáiból rendezett kiállítással és a Szigetkék Alakotóműhely – köztük régi szülőtársainkkal és diákjainkkal – kézműves foglalkozásaival.

A színpadon fellépnek 12:30 órakor egykori diákjaink, Nagy Boróka, Ökrös Leona és Tari Levente, szívhez szóló műsorukkal.

Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt, látogassatok el standunkra és kóstoljatok bele a városunkra jellemző sokrétű, színes civil életbe!