Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Civil Karácsony

Egyesületünk is egyike az aktív gödöllői civil szervezeteknek, 2014 óta pedig tagja a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület ernyőszervezetnek, amely mindenekelőtt segíti, összefogja a Gödöllőn munkálkodó különböző civil szerveződéseket. Így nagy szeretettel ajánljuk közösségünk minden tagjának az alábbi szép karácsonyi programot, ha időtök engedi, látogassatok el pénteken, december 18-án a Főtérre!
  CIVIL KARÁCSONY a Főtéren – Meséld el legkedvesebb karácsonyi történeted!
Kedves Civil Vezetők, Civil Képviselők!
Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület Vezetősége idén is megrendezi a Civil Karácsonyt a Főtéren, a gyönyörű Karácsonyfánál. A programot december 18-án, pénteken tartjuk, 14:30-17:00 óráig, melyre nagy szeretettel várjuk szervezeteitek tagjait!
Az Megújult Nemzedékért Alapítvány most is készül kedves gyermekeknek szóló bábműsorával és élő gospel muzsikával – ha az időjárás is megengedi – 16:00-17:00 óráig. 
 
A tavalyi alkalommal nagy sikert aratott, hogy sokan megosztották a programra ellátogatókkal a legszebb szívhez szóló, emlékezetes karácsonyi történetüket, vagy versüket. Szeretnénk folytatni ezt és most is örömmel fogadjuk, ha készültök és megosztjátok majd az egybegyűltekkel! 
 
Az ünnepség hangulatát finom marinált-fokhagymás zsíros kenyérrel, meleg teával szeretnénk kötetlenné tenni, szívesen fogadunk még – ugyancsak az elmúlt évekhez hasonlóan – finomságokat!
Baráti üdvözlettel:
a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület vezetősége
PowerPoint bemutató