Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Beszélgetés – Miben segíthet
a családterápia?

November 9-én 18:00 órakor az iskolában szeretettel hív minden kedves érdeklődőt Toldi Bea és Szöllős Ákos egy beszélgetésre családról, együttélésről, gyereknevelésről: azaz hogy miben is segíthet a családterápia a nehéz időszakokban. A felkészülés érdekében előzetes jelentkezést kérünk csütörtök estig a a toldi.betty@gmail.com címre!

Beszélgetés – Miben segíthet a családterápia?

Mindenhonnan azt hallom, hogy legyek jobb társ a párkapcsolatomban, jobb szülő a gyerekem számára, miközben már amúgy is ezerfelé szakadok… Annyi a válás, az egyedül maradó szülő – sikerülhet nekem boldog kapcsolatban élni? Kell-e választanom a párom és a gyerekem között? – azaz van-e boldog élet a mozaikcsaládban? Esti beszélgetésre hívunk családról, szerelemről, csalódásról, nevelésről olyan szülőkkel, akik már legalább egyszer vallottak kudarcot az életben, és tudják, milyen a folyamatos kimerültség, de eszük ágában sincs feladni. Családterápiás munkánkról a Dióhéj Évszakünnepre megjelenő számában is olvashattok majd!

Várunk szeretettel november 9-én, pénteken 18:00 órakor az iskolában!

Toldi Bea és Szöllős Ákos