Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Belvárosi Napok
Futóverseny

Futóverseny '14.09.13. útvonalKedves Szülők, Diákok, Tanárok!

A Belvárosi Napok keretein belül 2014 szeptember 13-án, szombaton reggel ismét megrendezésre kerül a nagy hagyományokkal bíró őszi futóverseny. Az eddigiekhez hasonlóan most is elismeri a város vezetése a legjobban mozgósító gödöllői iskolát. Ahogy az elmúlt években, úgy most is az oktatási intézményekhez tartozó részvevők (szülők, gyermekek) számát viszonyítják az adott intézmény tanulólétszámához és a legnagyobb százalékot elért iskola lesz a 2014-es Belvárosi Napok iskolája.

Ennek szellemében – és nem utolsó sorban az egészséges életmód jegyében – szeretnénk invitálni Benneteket, hogy amennyiben az időjárási viszonyok, kedvetek, energiátok engedi, vegyetek részt minél többen, tekintettel iskolánk jó hírére.

Az iskolákat érintő változások ellenére az önkormányzat az iskolai sportélet finanszírozását idén is fenntartotta, melynek összegét a Képviselő Testület 2 millió forintra emelte. A támogatás feltétele az eddigiekhez hasonlóan a városi futóversenyeken (Gyermeknap, Belvárosi Napok) való részvétel (a minimum részvételi arány az iskola létszámának 10%-a).

A versenykiírás és a jelentkezési lap az alábbi linkeken letölthető MS Word (doc) formátumban.

2014 Belvárosi napok – versenykiírás

Belvárosi Napok – Futóverseny Nevezési lap