Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Bajai Alterfeszt

Kedves Szülők és Diákok!

Buzás Bálint vagyok, a REGI-ben végeztem tavaly ilyenkor. Idén kipattant a fejemből egy ötlet, mi lenne, ha fesztivált szerveznék. Igazából egy tripla koncertből lett 3 napos fesztivál.

Időpont: július 23-25., helyszín Baja városa, vagyis a Sugovica partján a Kagyló café és éjszakai bár melletti füves terület. Egy szabadstrand mellett és egy szabad kempinggel szemben. Nagyon mediterrán város Baja és nagyon nyugodt vidám a környék.

A terv az, hogy kisebb nem annyira ismert bandák vannak napközben, esténként meg egy vagy két nagyobb nevesebb zenekar játszik és zárja a napot. Fellépőink között szerepelnek többek között: 30 fok Árnyékban, Illetve zenekar, Gimpel Tomi, Verőköltő, Idegen, Gabovski és még sokan mások. Esti nagy előadóink: Kaukázus, Lóci Játszik, A Kutya Vacsorája és Esti Kornél.

Közben hogy ne éhezzen senki, streetfood fesztivál lesz baján a központban a helyszínünktől kb. 10-15 perc gyaloglásra. Vagyis simán el lehet oda is látogatni. Mi idén ezért is csak a zenére mentünk rá.

Mindenkit nagyon sok szeretettel látunk!!!!!!

Folyamatosan rakjuk ki a részleteket az oldalainkra!

Facebook: https://www.facebook.com/bajaialterfeszt

Instagram: https://www.instagram.com/bajaialterfeszt/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLwsHiJdqYjK8yqLNVZB3PA

Weboldal: https://www.bajaialterfeszt.hu/

Tixa: https://tixa.hu/bajaialter

Képeket csatolva küldök a helyszínről és a környékről.

Kérek szépen minden kedves szülőt, aki látja ezt az emailt, ossza meg kedves gyerekeivel, hogy minél többen tudjunk bulizni másfél év utáni bezártságot hátrahagyva.

Nagyon köszönöm a szervező társam és magam nevében is.

Szép hetet!

Buzás Bálint