Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

ArboFeszt emlék

2014. június 25.

Nagy lelkesedéssel, vidám hangulatban, fantasztikus csapatmunkával rendeztük meg az idei Pünkösdi Bazárunkat 2014. május 24-én az ArboFeszt keretein belül. Kora reggeltől a szakadó esőben való összepakolásig számtalan szorgos kéz összehangolt munkája tette lehetővé, hogy megszokott kereteink közül kilépve, első ízben egy nagyszabású rendezvény részeként magas színvonalat képviseltünk.

 

Közel tízféle kézműves foglalkozással, ügyességi játékokkal és akadálypályával, diákjaink alkotásaiból rendezett kiállításunkkal szinte betöltöttük a “Játékrétet”. Igazi meglepetés volt itt másodikosaink önálló szerveződésű szellemes, kedves cirkuszbemutatója.

 

A Köröndön kézműves kirakodóvásárral és gyönyörű fakörhintánkkal, reformbüfénkben pedig roskadásig telt egészséges, finom falatokkal vártuk az ellátogató vendégeket. A nagy eső váratlan beköszöntése előtt még élvezhettük az Eszterlánc és a Gingalló csoportjaink népi bemutatóját a Völgyszínpadon, a kisebbek pedig a Waldorf Játszóház védelmet nyújtó sátrában nézhették meg a waldorf óvónénik bábszínházát. A táncházra sajnos már nem kerülhetett sor, de így is egy szép élménnyel gazdagabbak lettünk.

Köszönet minden közreműködő diáknak, szülőnek és pedagógusnak az egész napos színes programért és nem utolsósorban az ArboFeszt szervezőinek a lehetőségért!

További fotók a Flickr galériában!