Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

A TRAUMA és -PEDAGÓGIA
antropozófiai megközelítésben

Kedves Barátunk!

A nyilvános Traumapedagógia előadáson és műhelymunkán kívül szeretnénk lehetővé tenni, hogy megismerhessétek a traumapedagógiának, valamint magának a traumának az antropozófiai hátterét.

Ennek érdekében a Freunde munkatársaival egy két alkalomból álló előadást szervezünk, melyet november 3-án (16:30-20:00) és 4-én (16:30-20:00) tartunk a szövetség irodájában (1075 Budapest, Asbóth u. 17.).

Tisztában vagyunk vele, hogy nem könnyű megoldani ezt a két egymást követő délutánt, de a Freunde munkatársai sajnos csak ezen a héten tartózkodnak Magyarországon, a hét végén pedig a korábban már kiküldött nyilvános Traumapedagógia előadás és műhelyunkát tartják, ezért vagyunk kénytelenek hétköznapi időpontokat hirdetni.

Most mégis biztatunk minden érdeklődőt, hogy próbáljon meg részt venni az eseményeken. A két nap tartalmilag egymásra épül, annak van értelme, ha mindkettőn részt tudtok venni.

Az előadásokat akkor tudjuk megtartani, ha kellő számban vesznek részt rajta, ezért kérjük, hogy mielőbb regisztráljatok az alábbi linken keresztül:

Traumapedagógia antropozófiai megközelítésben – igényfelmérés és jelentkezési lap

Ezek az előadások díjmentesek.

Üdvözlettel

Szabó Zoltán
ügyvezető

waldorfház_logo

Magyar Waldorf Szövetség
1075 Budapest, Asbóth u. 17.
Tel: +36 1 793 5743
Mobil: +36 30 328 7448
Email: szabo.zoltan@mwsz.waldorf.hu
Web: www.waldorf.hu