Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

A Pan klub következő estje az Irma zenekarral!

Irma2012

 

Az Irma zenekar évtizedes múltra tekint vissza. Tagjai többször cserélődtek, szülők, diákok, tanárok fordultak meg benne. Csak egy biztos pontja van, Leti, Szabó Lajos. Ő civilben Mirus Katrin férje és a Szabó gyerekek, Réka, Illés, Dénes apja. A zenekar játszott rockot, bluest, de az ír zenére hangolódott legjobban az idők folyamán. Szalai Imre énekhangja erre a műfajra is kiválóan stimmel. Egy idő óta a zenekar kénytelen pihenőket tartani, mert a diák tagság kirepült a világba. Kiss Dodó (furulya, hegedű, harmonika) Amszterdamban zenél Kisák Zolival (ének, gitár)

Szabó Réka (hegedű,fuvola) Londonban játszik, Szabó Illés(gitár,mandolin) a jazz világát járja dán barátaival. Eljön a karácsony , hazajönnek a gyerekek és azonnal összeáll az Irma. Csatlakozik még Őry Péter (cajón), Zágon Marcell (basszusgitár), Pataki Marci, Somogyi Levente (hangmesterek). Azonnal kész a karácsonyi ajándék, az Irma koncert és táncház, Jelinek Eszter táncossal.

Helyszín: Szada Faluház
Időpont: 2012. dec. 29.
Kezdés: 20 órakor

Nyitás: 19 órakor

Belépő: (bérleti díjra): 500 Ft

A koncertet támogatja a Weöres Sándor Oktatási, Kulturális és Szabadidős Egyesület.

Mindenkit szeretettel vár Vizy Miklós klubvezető és az Irma.