Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

A Napút Műhely felhívása

Kedves Barátaink!

Stenger Csilla vagyok, A solymári Fészek Iskola tanára és A Napút Műhely egyik festője. A támogatásotokat szeretném most kérni és azt, hogy az iskolátok szülői köre felé továbbítsátok a Napút Műhely alábbi felhívását:

A Napút Műhely (a Napút Művészeti Akadémián tanult önálló alkotók közössége) idén januárban különleges művészeti feladatot vállalt el: a felújítás alatt álló Szent László Kórház 15 ágyas Hospice osztályának készít több, mint 50 olajfestményt.

Óriási munka ez, hiszen nem csak szakmai tudásunkat, felkészültségünket, de szívünket-lelkünket, január óta minden szabadidőnket erre áldozzuk. Leküzdöttük a földrajzi távolságokból fakadó nehézségeket, a határidő sem lesz már probléma, alvás helyett is tudunk festeni…:)

Az a szép az egészben, hogy szerencsére minden azért nekünk sem megy, jelen esetben a finanszírozáshoz kérünk segítséget. Így lesz kerek a történet.

Újszerű és korszerű formát választottunk: közösségi finanszírozással szeretnénk előteremteni annyi pénzt, hogy az alapanyagok árát, némi művészi munkadíjat, valamint a szállítási, installálási és szervezési költségek ellenértékét elő tudjuk teremteni.

Ez a nemzetközi kickstarter kampány mindent-vagy-semmit rendszerű, azaz csak akkor hívható le, ha a kitűzött cél utolsó fillérig összegyűlik.
Az adományozó is védett, hiszen a számlájáról is csak akkor vonják le a választott összeget, ha sikerrrel zárul.

A linkre kattintva ismerhető meg minden részlet. A kampány angol nyelvű, de magyar összegzés is található az alján. A kisfilmet feliratoztuk. Bankkártya adatok megadásával lehet támogatást adni, az értéktől függően kisebb-nagyobb ajándékokkal háláljuk meg a támogatást.

Bármilyen kérdés, elakadás esetén keressen minket a naputmuhely@gmail.com email címen, vagy a Napút Műhely facebook oldalán, segítünk! Köszönjük.

A mostani hozzájárulásával nem “csak” ezt az igen fontos ügyet támogatja, hanem hitet tesz amellett, hogy a Napút Műhely missziója ÉRTÉK, ami mellett érdemes kiállni. Ez nagy hitet ad nekünk is a folytatáshoz.

A link:

Üdvözlettel:

Stenger Csilla
Napút Műhely