Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Hírlevél 2015.01.26.

GWI_hírlevél_fejléc

HÍRLEVÉL

2015.01.26.

 

Fogadjátok szeretettel eheti programjainkat, híreinket!

LEVELÜNK TARTALMA:

PROGRAMOK

  • Szülői estek
  • Zeneházi félévi koncertek
  • Elsős hívogató – 1. előadás

HÍREK

  • Elsős hívogató – elektronikus terjesztés
  • Bál
  • Szólóest a Reggimiben

EHETI PROGRAMJAINK

Szülői estek

Ezen a héten az összesített éves rend szerint szülői estet tart január 26-án, hétfőn az 2. és az 5. osztály, valamint a gödöllői óvoda, január 27-én, kedden pedig a 7. osztály.

Zeneházi félévi koncertek

2015. január 26-án, hétfőn 16.30 órakor az euritmia teremben fuvola- és gitárnövendékek lépnek fel,
2015. január 30-án, pénteken 16.30 órakor pedig zongora szak növendékei adnak ízelítőt a tudásukból, szintén az euritmia teremben.

Elsős hívogató – 1. előadás

A héten, január 28-án szerdán megkezdődik az Elsős hívogató programsorozat (http://waldorf-godollo.hu/elsos-hivogato-2015/), melyet jó szívvel ajánlunk a már idejáró szülői körünknek is! Az első beszélgetéssel egybekötött előadást Tóth Piroska 3. osztályos tanítónk tartja, témája az iskolaérettség lesz.

http://waldorf-godollo.hu/kovetkezo-programunk-az-iskolaerettsegrol/

HÍREINK

Elsős hívogató – elektronikus terjesztés

Megtörtént a plakátok elhelyezése Gödöllőn és a környező településeken, ezúton is köszönjük mindenkinek, aki közreműködött ebben! Plakátok vannak még szép számban iskolatitkárunknál, lehet vinni belőlük.

Mellékelten küldjük Nektek az elektronikus változatot is, hogy e-mailben is terjeszthessétek.

Bál

Az elmúlt hétvégén sikeresen megrendezésre került a IV. Jótékonysági Waldorf Bálunk, ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek és minden kedves diáknak, szülőnek és tanárnak, akik gondoskodtak a jó hangulatról, remek szórakozásról! Az estet megtisztelte Pecze Dániel alpolgármester is.

Szólóest a Reggimiben

A Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban immáron hagyomány, hogy a 11. osztályosok egy egész estét betöltő “Szólóesttel” örvendeztetik meg a nagyközönséget. A február 10-i előadást elsősorban az anyaiskoláknak szánják, gyertek minél többen, kihagyhatatlan! A tervezhetőség érdekében visszajelzést kérnek iskolatitkáruknál, Palkó Eszternél telefonon a  +36-1/781-21-50 számon vagy e-mailben: iskolatitkar@prwk.hu

http://waldorf-godollo.hu/ujra-szoloest-a-regiben/