Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Hírlevél 2017.01.04.

GWI_hírlevél_fejlécHÍRLEVÉL
2017.01.04.

Mindenekelőtt Boldog Új Évet kívánunk Mindnyájatoknak!

Ígéretünkhöz híven az idei év első tanítási napján jelentkezünk újra hírlevelünkkel, fogadjátok szeretettel, olvassátok figyelemmel!

Mivel a héten csak egy program lesz az iskolában, ez alkalommal lemondtunk szokásos összesítő táblázatunkról.

LEVELÜNK TARTALMA:

PROGRAMJAINK

  • Vízkereszt ünnepe az iskolánkban

HÍREINK

  • Köszönet a karácsonyi játékokért
  • A leendő első osztályunk tanítója
  • Elsős hívogató
  • Iskolánk új dekorációja
  • Ebédbefizetés határideje!
  • Farsangi előzetes
  • Dióhéj
  • Családi naptárunk

KITEKINTŐ

  • Bűvészet mesterei

PROGRAMJAINK – részletesen

Vízkereszt ünnepe az iskolánkban
Hagyományainkhoz híven január 6-án, pénteken tartjuk iskolánkban Vízkereszt ünnepét.
Az ünnephez kapcsolódó foglalkozások, programok a főoktatás után kezdődnek, melyek várhatóan valamennyi osztályban délig tartanak, a gyerekek ezután hazamehetnek. Kivételt képez a hatodik osztály, akik a regölésről fognak visszaérkezni, ők külön levélben kapnak majd tájékoztatást az osztálylistán.
Mivel egyszerre nem tud ebédelni az egész iskola, és nem szeretnénk ha hosszú várakozással töltenék a diákok az idejüket, ebédet ezen a napon csak a napköziseknek és a tanulószobásoknak tudunk biztosítani! Aki nem tudja másképp megoldani és mégis szüksége van ebédre, kérjük holnap (csütörtök délig) jelezze Haffner Andreának a 30 248 7364-es telefonszámon!
Az ünnepi programról honlapunkon lehet olvasni:

Vízkereszt


Napközit, tanulószobát ezen a napon is biztosítunk, valamint a délutáni foglalkozások és a Zeneház órái is meg lesznek tartva.

HÍREINK – részletesen

Köszönet a karácsonyi játékokért
Ez alkalommal szeretnénk köszönetet mondani tanárainknak és azoknak a kedves szülőtársainknak, akik közreműködtek a Paradicsomi játék és a Pásztorjáték megrendezésében és előadásában, ami igazi karácsonyi ajándék volt egész közösségünk számára!

A leendő első osztályunk tanítója
Hagyományainknak tettünk eleget azzal, hogy téli Évszakünnepünkön mutattuk be a 2017/18-as tanév első osztályának tanítóját, egy új kollégánkat: Freigang Krisztiánt! Rövid bemutatkozását honlapunkon olvashatjátok, terveink szerint pedig bővebben majd Dióhéj újságunk következő számában fogjuk őt közelebbről bemutatni:

Bemutatjuk leendő elsős osztálytanítónkat!

Elsős hívogató
Elkészült a leendő első osztályunk iránt érdeklődők számára szervezett előadás-sorozat, amit szintén honlapunkon olvashattok. Itt a mai naptól a 3. előadás időpontja is helyesen szerepel: február 10., péntek, valamennyi előadás – a Nílt napot kivéve – pénteken lesz!
A plakát is elkészül hamarosan, amit várhatóan a hétfői hírlevelünkben fogunk közzétenni.
Az előadásokra szeretettel várjuk a már ide járó diákok szüleit is!

Elsős hívogató előadások

Iskolánk új dekorációja
Aki ma iskolánkban járt, meglepődve láthatta, hogy a közösségi terek új alkotásokkal gyarapodtak. Balla Vera jóvoltából két szemet gyönyörködtető alkotás került fel a falakra, az I. emeleten egy gyermekek számára készített útravaló, a II. emeleten pedig a Sanyi manók legutóbbi India táborában készült alkotás. Szívből köszönjük!

Ebédbefizetés határideje!
Ne feledjétek, az ebéd befizetésének határideje minden hónap 6. napja, ezen a héten péntek!
http://waldorf-godollo.hu/utalasi-kisokos/
JELSZÓ: GW2015

Farsangi előzetes
Reméljük, hogy december 30-i rendkívüli levelünkkel sikerült kedvet ébresztenünk a farsangi mulatsághoz és már javában gondolkodtok a műsoron:-)! Örömmel fogadnánk, ha minden osztály- és óvodai közösség készülne valamilyen vidám műsorral, a levélben ötleteket is adtunk ehhez, valamint közzétettünk egy pár évvel ezelőtti szuper produkcióról készült felvételt is:

Farsangi emlék :)


A visszajelzéseiteket Kecskés Jutka várja a 20 295 6700, telefonszámon, vagy emailben (kecskesj@waldorfgodollo.hu).
A levelet honlapunkon is megtaláljátok az egyesületi hírlevelek között, jelszó: GW2015
http://waldorf-godollo.hu/hirlevelek/egyesuleti-hirlevelek/

Dióhéj
Bár nagy örömünkre az adventi szám nagy részét már az Évszakünnepen elkapkodtátok, néhány példány még kapható Mincsik Krisztánál!

Dióhéj újra!

Családi naptárunk
Aki még nem vásárolt naptárunkból, bátran megteheti, van még bőven!

CSALÁDI NAPTÁR 2017

KITEKINTŐ – részletesen

Bűvészet mesterei
Tartalmas kikapcsolódásra invitál minden kedves érdeklődőt január 20-án Méhes Csaba, az iskolánkban sok év óta megrendezett Cirkusztábor vezetője:
https://www.facebook.com/events/938511359583027/

Zökkenőmentes, szép évkezdést kívánunk!